Metal-Fach T710/1 kéttengelyes pótkocsi

  • Hasznos teherbírás: 6 t
  • Össztömeg: 8000 kg
  • Billentés: 3 oldalra

Kéttengelyes három oldalra billenős pótkocsi.

6 tonna teherbírású, kéttengelyes T710/1 pótkocsi könnyű és robusztus konstrukcióval rendelkezik, amely főleg zárt profilokon alapul. Az alsó és a felső keret S355 (18G2A) acélból készült, ami több éves élettartamot garantál. Ültetett, alacsony padlóval rendelkezik, amely jelentősen elősegíti a fel- és lerakodást. Rakfelület oldalfalai Fuhrmann márkájú profilból készültek. Ezek biztosítják a szerkezet kiváló merevségét és tartósságát. A rakfelület szerkezete egy csuklós rendszeren alapul, amelynek köszönhetően három oldalra billenthető. A hátsó oldalfalon surrantónyílás található a szemcsés termékek kirakodásához.

Standard kivitelben minden pótkocsi kerékékkel rendelkezik. Kérésre alsó kerethez rögzített pótkerék, hátsó csatlakozó valamint ponyva ponyvatartóval szerelhető fel. Az oldalfalak és oszlopok levétele után a pótkocsi platóvá alakítható. Kiválóan alkalmas néhány szalmabála, doboz, vagy raklap szállítására. A T710/1 padlója 4 mm vastagságú kiváló minőségű festék bevonatos S355-ös acélból készült, ami garantálja a deformálódással és korrózióval szembeni ellenállását. A pótkocsi az EU irányelvek szerint készült, és CE tanúsítvánnyal rendelkezik. Standard kivitelben egyvezetékes pneumatikus fékkel rendelkezik. A mindennapi használat megkönnyítése érdekében a gép központi oldalfal-zárszerkezettel rendelkezik, amely a padló szélén található. A standard kivitel tartozéka a gép használatát megkönnyítő létra.

A felrakodás utáni merev szerkezet megtartása érdekében oldalfal stabilizáló merevítő került alkalmazásra, amely kioldható az oldalfalon lévő emelőkarral.

A pótkocsi szervizelése közben az üzemeltető biztonsága érdekébe rakfelület lecsúszását megakadályozó mechanikus rakodófelület-támasz került beszerelésre.

 


Típus
T710/1
Hasznos teherbírás 6000 kg
Saját tömeg 2000 kg
Rakfelület külső hossza 4260 mm
Rakfelület belső hossza 4195 mm
Rakfelület belső szélessége 2130 mm
Rakfelület külső szélessége 2250 mm
Oldalfal magasság 500 mm
Oldalfal magassága magasítóval 1000 mm
Plató magasság 1150 mm
Raktérfogat / magasítóval 4,5/8,9 m³
Hosszúság 6200 mm
Szélesség 2250 mm
Magasság 1645 mm
Maximális sebesség 40 km/ó
Fékrendszer Kétvezetékes (opció: egyvezetékes)
Gumiabroncs 11.5/80-15,3 16PR
Alvázkeret fajtája Hosszirányú
Vonórúd Ø40
Vonórúd fajtája Metal-Fach
Billentés 3 oldalra
Világítás, kézifék igen
Támasztó ékek tartóval igen
Választható oldalfal színezés igen

Metal-Fach pótkocsi prospektus 2015