Symaga silók

A SYMAGA gyár a világ egyik legnagyobb fém silógyártó vállalata, mely gabonafélék és más ipari termékek tárolására alkalmas silókat készít. A vállalat már 30 éve van ebben a szektorban, a hosszú évek tapasztalata az ami garantálja és biztosítja az Ön termékeinek megfelelő tárolását.

A gyártás során alkalmazott új technológiák és a műszaki részleg szaktudása lehetővé teszi, hogy teljes megoldást ajánljon a raktározással kapcsolatban, valamint rövid szállítási határidőket is tudja tartani.

A SYMAGA széles kínálattal rendelkezik 10 – 12.000 tonna silónkénti befogadóképességgel. Az alapanyok, beérkezéstüktől kezdve számos minõségellenõrzésen kell hogy keresztülmenjenek, így biztosít a vállalat magas minőséget minden megrendelő számára.

Minden siló alapfelszereltségként rendelkezik kiegészítő szerelvényekkel, mint pl. a létra, oldalsó ajtó, tetőnyílás, szélvédő gyűrűk, acél csavarok, alátétek. Ezek mellett még opciósan ürítőrendszert, szintjelzőt, hőmérséklet szenzort, létrákat, járdákat, stb. is kínál.

Opcióként a silót lakk bevonattal is lehet rendelni, mely véd a korrózió ellen, és hőszigetelést is biztosít.

Minden a silóba való anyagbetárolással kapcsolatos csatlakoztatási és gépesítési problémára tud ajánlani megoldást, a megrendelő egyedi igényeinek megfelelően kialakítva a tárolókat.

Az önmegtartó tetőszerkezet 30 fokos szögben van döntve az optimális tárolókapacitás érdekében. A silók átmérőjétől függően a tetőszerkezetre felszerelhetőek létrák és járdák, melyek megléte nem befolyásolja a tárolóképességet. Igény esetén a tető lehet lakkozott és az oldalfallal való találkozásnál szigetelt.

A silók anyaga hullámosított horganyzott acél. Az általánosan használt oldalfalelem 1140 mm x 2400 mm, amin a hullázás 76 mm-es hullámhosszúságú és 14 mm amplitúdójú. A csatlakoztatás minőségi csavarokkal történik.

Bizonyos modellek esetén a szél ellen merevítőket is be lehet építeni a silóba.

Back Camera

Típusok: 

  • silók sima vagy kúpos alappal:  nagy mennyiségű gabona, magok, stb. hosszú idejű tárolásához
  • silók alacsony fém tartállyal: 45 vagy 60 fokos szögben a tárolt anyag folyékonyságától függően
  • szerkezeti silók: vonatba vagy kamionba történő rakodáskor használható
  • kis teljesítményű silók: állattenyésztő farmokon ideális

 

A siló a következő elemekből épül fel:

  • tető 30 fokos lejtéssel: ez egy trapézoid részből áll. A tető speciális formájának és az oldalak struktúrájának köszönhetően a silók erősek és légzárók.
  • henger: galvanizált acélból
  • kompressziós gyűrű: a silók és a fém tartály is tartalmazza. Galvanizált és hegesztett mindkét oldalon a kilyukadás ellen
  • lábak: galvanizált acélból készülnek
  • horganyzás: alap, mechanikai és kémiai horganyzásra is van lehetőség
  • tartály: a tartály acélból készült és 45, 60 vagy 66 fokos lejtéssel