Serrat Interpiquet – Egy konstrukció, 4 féle felhasználás

A Serrat Interpiquet több féle kialakítással készül.

Kitérős zúzó idősebb gyümölcsösbe

Az először tervezett kialakítás erős kardános hajtással 3 késsel, 1,2 m munkaszélességgel, és 3,1 m traktorközéptől való kitéréssel rendelkezik. A hajtás és a konstrukció erőssége miatt a gyümölcsösben, metszést követően, sorközben maradt 1-2 ág sem okoz problémát, és idősebb gyümölcsösben jól használható a zúzó. Az egyoldali kialakítást követően az Interpiquet kitérős zúzó gyorsan elérhető lett ikresítve, 2 oldali kialakítással és akár 1,5 m-es munkaszélességgel. A munkamagasság tartás kerék segíti, melyből laza talaj esetén 2-t is fel lehet szerelni.  

Akciós ár: 2.250.000 Ft + ÁFA-tól

https://www.youtube.com/watch?v=5Ql-xWXiB44

 

Kommunális használat

Karámok, villanypásztorok, jelzőtáblák vagy szalagkorlát környékének kaszálására is jól használható. Utóbbi esetben egy felső függőleges tengellyel ellátott görgő határolja a szalagkorlát alá való benyúlás mértékét.  

https://www.youtube.com/watch?v=FjRQM8mis4c

 

Kitérős zúzó fiatalabb gyümölcsösbe

A kitérítési erő szükséglet csökkentése érdekében érzékelő pálca, elektrohidraulikus vezérléssel, traktor hidraulikáról vagy önálló hidraulika rendszerrel is elérhető a Serrat Interpiquet.

https://www.youtube.com/watch?v=HDDegM0eWVM

 

Fakivágás

A legújabb kialakítás esetében egy nagy fűrésztárcsa került a kések helyére, így a 15-20 cm-es gyümölcsfák könnyedén, gyorsan kivághatóak. Sajnos ezen kialakítás speciális változtatásokkal készül, így nem átszerelhető a késes kivitelre.

Akciós ár: 2.490.000 Ft + ÁFA

https://www.youtube.com/watch?v=03FfuJ4hVX0&feature=youtu.be