A DAL-BO a MaxiCut 600 forradalmi megoldású, száraprító késes hengerének 2009-es bevezetését követően az idei AGRITECHNICA kiállításon bemutatja a továbbfejlesztett, nagyobb munkaszélességű, 920-as modelljét is.

A cég fejlesztő mérnökei újratervezték az egész gép vázszerkezetét. Az új, hosszabb vázkialakításnak köszönhetően  lehetőség van az új modellnél a 610 mm átmérőjű, 15 vágókéssel dolgozó henger elé egy úgynevezett előművelő, kisebb átmérőjű hatkéses henger vagy hullámos lapokból álló tárcsasor alkalmazására.

Ezek a még tökéletesebb aprításért felelős művelősorok hidraulikus terhelésűek. Természetesen a tökéletes aprításhoz megfelelő mértékű tömegre is szükség van, így nem meglepő, hogy a munkagép tömege 13 tonna.

A közúti vonulásnál mégis kimagasló a stabilitása, köszönhetően a nagy, 700 / 40-22,5 méretű abroncsoknak, illetve pneumatikus fékrendszernek. A szállítási szélesség a nagyobb méret ellenére sem lépi túl a háromméteres határt, a traktor-munkagép kapcsolat pedig CAT III; vagy CAT IV; továbbá Hitch-Kuplungon keresztül valósulhat meg rendeléstől függően.