Új Teejet Unipilot Pro automata kormányrendszer, szinte bármilyen traktorra utólag beépíthető, beépített dőléskiegyenlítő modullal felszerelve. Közvetlenül a kormányt mozgatja, így a beépítése a traktorok garanciáját nem befolyásolja. Egyik gépből másikba könnyedén átszerelhető, a gép 4 lépéses egyszerű automata kalibrációját követően gyorsan használatra kész. Tehát talajmunka esetén a nagy traktorban használhatja, aratáskor a kombájnba, vetéskor, permetezéskor pedig a kisebb kiszolgáló traktorban.
 
Ár: 1.775.000 Ft + ÁFA

 

A fenti ár csak az automata kormánymodult tartalmazza, a vezérléséhez Teejet Matrix Pro sorvezető szükséges, mely 480.000 Ft + ÁFA-tól kapható. Tehát komplett kormányzó rendszere lehet 1.970.000 Ft + ÁFA áron. Így a rendszer pontossága 15-20 cm. Amennyiben ennél pontosabb rendszer szeretne RX520 antennára van szükség. 
Az RX520 antenna RTK jel előfizetéssel 4 cm-es pontossággal tud vezetni. Előnye, hogy használatához nem szükséges sim kártya, nem szükséges mobil internetes előfizetés, hanem műholdról kapja a korrekciós jelet. Igy a gyenge mobiltelefonos lefedettséggel rendelkező helyeken is biztosan pontosan fog tudni dolgozni. Előfizetés nélkül is működik az antenna, ekkor 10 cm-es pontosságra lehet számítani. Előfizetés: 950 Euro/év vagy 450 Euro/3 hónap.
RX520 antenna ára. 1.290.000 Ft + ÁFA. 
Tehát komplett 4 cm-es pontosságú rendszer elérhető már 3.545.000 Ft + ÁFA-tól (plusz előfizetés). Rendszer nagy előnye, hogy modulonként megvásárolható, tehát lehet kezdeni egy sorvezetővel, majd kormányzással, és idővel pontosabb antennával folytatni. A Teejet Matrix Pro sorvezetők számos permetező (Caffini, Berthoud, John Deere, Amazone..) és műtrágyaszóró (Bogballe, Rauch, Bredal…) automata nyitására és akár szakaszolására használható a vegyszer és műtrágya precíz adagolásának céljából.  
 
 
Érd.: 30/627-8052 Nagy Márk