Az Arvipo folyamatos fejlesztéssel kíván az elektromos metszőolló gyártás élvonalában még előrébb törni.
A 2017-18-as szezonra két új fejlesztést is piacra dobnak.
A CPS (Cut Prevent System – Vágás Megakadályozó Rendszer) arra szolgál, hogy metszés közben a kezelő ne vághassa meg magát vagy a kordon drótkötelét. A CPS rendszer egy új és forradalmi innováció. A kezelő teljes biztonságban érezheti magát munka közben. Az olló élei automatikusan megállnak, amint a bőr közelébe kerülnek. Minden időjárási helyzetben hatékonyan dolgozhat az ollóval. A rendszer azt is megelőzi, hogy akaratlanul drótot vágjon az ollóval. A CPS rendszert a korábbi Arvipo PS100 metszőollóba is beépítették, melynek immár PS110 lett a neve. Az Arvipo PS110 metszőolló tömege megegyezik a régi, PS100-zal (945g). A vágási idő lerövidült 0,35 másodpercről, 0,31-re. A maximális vágási nyomaték azonos, 200 Nm. Maximális vágási átmérő 40 mm. A vágás típusa progresszív és kettős nyitású. Az akkumulátor típusa lithiumos, újratölthető, kapacitása növekedett 4,8 Ah-ról 5,2 Ah-ra. Az él megtartására szolgáló homorúra köszörült pengék, növelik a vágás erejét és kímélik az akkumulátort minden egyes használatnál. A karbantartás mentes motor is újdonság. Kemény, műanyag darabokat építettek a vázba a könnyű gumik helyett, ezáltal lecsökkenthető a kopás. Az új mellény ergonomikusabb és kényelmesebb lett, be lehet állítani a pántjait. Lehetőség van különböző teljesítmény és tömeg szerint akkumulátort választani.  Könnyebbé vált a metszőolló beállítása. A jó hír, hogy a metszőolló ára a sok fejlesztés ellenére igen kis mértékben emelkedett csupán.
Újdonság továbbá az Arvipo XS70 ultra könnyű elektromos metszőolló megjelenése, melynek tömege mindössze 682 gramm. A vágási idő igen rövid, 0,21 másodperc. A max. vágási nyomaték 150 Nm, míg a max. vágási átmérő 35 mm. A vágás típusa progresszív, kettős nyitású, zárás szabályozható. Az akkumulátor lithiumos, 3,2 Ah, tömege hátizsákkal együtt 1.965 gramm, és egy teljes műszakot kibír utántöltés nélkül.
 
Akció!
 
Az Arvipo PS110 elektromos metszőolló 450.000 Ft + ÁFA helyett 375.000 Ft + ÁFA bevezető áron. Érdeklődjön szegedi irodánkban vagy területi képviselőinknél!