Munkaszélesség: 3 m

Teljesítmény igény: 60 LE

Műszaki adatok:

  SMF 3005   
Munkaszélesség m 3
Szállítási szélesség m 2,9
Telj. igény LE 60
Súly kg 700
Tárcsák száma db 7
Kések száma db 14

 

Jellemzők, előnyök:

  • Alacsony tárcsasor – A tárcsasorral alacsony és egyenletes tarló vágható, akár 40 mm magasságig. Ez a mindösszesen 3°-os vágási szögnek köszönhető.
  • A tárcsasorral egyenletes és alacsony vágási magasság tartható, ráadásul a vágást követően optimális anyagáramot enged az alacsony kialakítás.
  • A külső tárcsák hengeres terelő motorral szereltek, mely tiszta vágási szegélyt biztosít a kaszált és nem kaszált terület határán.
  • Beépített kővédelem: védi a tárcsasort és hosszabb élettartamot biztosít. Kővédelem és csúszótalp az egész tárcsasorba be van építve. Ez biztosítja a fogaskerekek és a teljes tárcsasor védelmét és segíti a gép hosszabb élettartamát.
  • Sima alsórész: Finoman simul a talajfelszínhez és segíti a növények gyorsabb újranövekedését. A Kongskilde tárcsasora teljesen sima alsórésszel rendelkezik. A nagy felület kis talajnyomást eredményez, így biztosítja, hogy a kaszáló mihamarabb megújulhasson.
  • Top Service: A tárcsasor kialakítása minden egyes modul számára célszerszám nélküli ellenőrzési lehetőséget biztosít a fogaskerekek és a csapágyazás ellenőrzésére, cseréjére.
  • A Kongskilde számára a biztonság kiemelkedő fontosságú, ezért a tárcsás kaszák egy egyedülálló Quick and Safe pengerögzítési rendszerrel rögzíthetőek. A rendszer lényege, hogy célszerszámmal lehet oldani a pengék biztosítását és bizonyos szögben oldalra fordítva, a pengék kézzel kiszerelhetőek, könnyen cserélhetőek. A rendszer az SM, GXS és GMT sorozatain alapfelszereltség.
  • Csökkenthető a száradási idő: A szársértők a munkaszélesség 85%-os szélességében dolgoznak és terítik a szálastakarmányt, így nagy munkasebesség és ezzel együtt nagy területteljesítmény érhető el használatukkal. Legtöbb esetben a nagyobb sebesség jobb anyagáramot és szebb alakú rendet eredményez. A jobb anyagáram és kevesebb megállás eredményeképpen gyorsabb lehet a rend bebálázása vagy szecskázása.
  • Top Dry: ez egy egyszerű és hatékony rendszer, mellyel széles rendet lehet képezni. Amennyiben a Top Dry rendszert aktiválja, a szálastakarmányt a munkaszélesség 80%-ának megfelelő szélességben teríti a gép. A vizsgálatok alapján a szélesebb rend gyorsabban szárad.

 

Opciók: csúszótalp magasabb tarlóhoz

Kongskilde kaszák gyári prospektus